Om Jenny K. BeautyJenny K. Beauty är på ett uppdrag för att förändra hur vi ser på skönhet. Vi tycker att skönhet ska vara kul - för alla. Därför vill vi erbjuda produkter som alla kan använda för att skapa sin egen personliga look. De är särskilt utvalda för att kunna kombineras, eller använda var för sig. För att skapa en vardags-makeup eller till fest. Du behöver inte vara makeup-artist för att få till en snygg look med produkterna från Jenny K. Beauty. Även om vi råkar veta att en del proffs också gillar oss. 

Jenny K. Beauty är skandinavisk skönhet som flirtar med koreansk K-Beauty. Det betyder att produkterna både vårdar huden och få dig att se toppen ut. Det betyder också att de förutom att ta hänsyn till din hud, tar hänsyn till naturen. 100% Veganska och Cruelty-Free. 

Vår grundare, Jenny, har under många år arbetat som konsult och hjälpt företag att lansera stora internationella varumärken och produkter inom skönhet, livstil och mode. Jenny K. Beauty är hennes egen kreativa vision och produkter hon älskar.